Lekker fris wakker worden

smulderstextiel.be

Misschien merk je het niet maar als je slaapt verlies je veel vocht, maak je alleen gebruik van een hoeslaken op je matras bestaat er de kans dat er vocht in je matras trekt wat vlekken kan geven. Bij smulderstextiel.be kun je terecht voor een matrasbeschermer, deze hoes die geheel om je matras heen zit beschermt je matras tegen vocht, vuil en bacteriƫn. Is de hoes vies dan kun je deze eenvoudig wassen in de wasmachine, met een rits is de hoes afneembaar.

smulderstextiel.be

Gebruik een hoeslaken

Naast de bescherming voor je matras, heb je op je bed ook nog een hoeslaken nodig. Een matrasbeschermer is niet om op te liggen, maar beschermt je matras alleen. In de webshop van smulderstextiel.be kun je ook een hoeslaken kopen voor je bed, binnen het assortiment heb je verschillende kleuren. Of je nu een hoeslaken nodig hebt voor een kinderledikant of een groot tweepersoonsbed, in de webshop vind je zowel voor volwassen als kinderen een geschikt laken. 

Molton hoeslaken

Naast een matrasbeschermer zijn er bij smulderstextiel.be ook molton hoeslakens, deze zijn ook om je matras te beschermen. Het verschil met een matrasbeschermer is dat een molton hoeslaken alleen de bovenkant beschermt. Je kunt de lakens vergelijken met een normaal hoeslaken, door het elastiek blijft het hoeslaken wel goed zitten op je matras. De hoeslakens hebben als eigenschap dat ze van zeer zacht materiaal zijn gebruikt, wat een goed vocht absorberende stof is. Op smulderstextiel.be vind je verschillende kleuren en formaten.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*