Nubikk herenschoenen kopen

Nubikk herenschoenen zijn verkrijgbaar sinds 2012. Nubikk is toen opgericht en zijn vrij snel enorm populair geworden in België en Duitsland. Doordat zij een uniek design maken en een zeer comfortabele schoen leveren zijn ze toegankelijk voor een breed publiek. Je kan ze namelijk dragen onder een casual-en of zakelijke outfits.

Nubikk herenschoenen zijn verkrijgbaar voor +/- €199,95. In de aanbieding kan je ze al krijgen voor slechts €84,-. Dat is natuurlijk geen geld voor zo’n comfortabele schoen. Het is daarom ook echt een aanrader om VABOTTI met regelmaat in de gaten te houden. 

Kleuren, schoenmaten en materialen

Nubikk heeft een groot assortiment. Zo bieden zij schoenen aan van schoenmaat 40 t/m 46. Deze zijn verkrijgbaar in het; beige, grijs, groen, wit, zwart, blauw en taupe. Daarnaast worden ze geleverd met een uitneembaar voetbed. Hierdoor kan je gemakkelijk van zool wisselen als je dat wilt. De schoenen worden gemaakt van nubuck, suède, leer of print/grain leer. Zo zorgen zij ervoor dat ze voor iedere man wel een geschikte schoen in haar assortiment hebben. Wil je op de hoogte zijn van alle actuele aanbiedingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief en voorkom dat je aanbiedingen mist.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*